ALTINÇOCUK'TA PORTFOLYO GÜNLERİ

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu öğrencileri ‘’ Yaşamın Altın Yılları’’ olarak değerlendirilen, Okul öncesi eğitim için özel bir değerlendirme sistemi olan, ‘’Portfolyo Sunumlarını’’  31 Aralık-14 Ocak tarihlerinde ailelerin katılımı ile gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz bir dönem boyunca öğrendikleri tüm çalışmalardan (sanat, fen-matematik, kavram, deneyler vb.) bazılarını özgür iradeleri ile seçip ürün dosyalarında topladılar. Aileler çocuklarının eğitim süreci içerisindeki gelişimlerini,  başarılarını, çabalarını somut geribildirimlerle bizzat çocukların kendi sunumları ile gözlemleme fırsatı buldular.

Çocuklarının kendi kendini değerlendirme becerilerinin kazandığını, yorum yapma, kendini ifade etme, özgüven ve özdenetim gibi birçok alandaki, gelişmelerini gören anne-babalar sunum sonunda mutluluklarını ifade ettiler.

Sitemize bugün 41 ziyaretçi giriş yaparak toplam 42 sayfa gezmiştir.