KAHVALTIMIZA DAVETLİSİNİZ

Her yıl Okul Aile Birliğimizin geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı programı bu yıl 25 Mart Cumartesi günü saat:10.00'da okulumuz yemekhanesinde gerçekleşecektir. Hayırda buluşmanın amaçlandığı programımızdan elde edilen gelir, Hatay Reyhanlı'da bulunan yetimlere bağışlanacaktır. Kahvaltı bileti 30 TL'dir. Bilet almak isteyenler, okulumuz Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşegül Üner'e veya Okul Aile Birliği sorumlu öğretmenleri Elif Korkmazve Ezgi Yerlikaya'ya ulaşabilirler. Katılımlarınız hayrımızı güçlendirecektir...

Sitemize bugün 3 ziyaretçi giriş yaparak toplam 3 sayfa gezmiştir.