ALTINÇOCUKLAR ÇANAKKALE ZAFERİNİ ANIYOR

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİ SAYGIYLA ANIYORUZ

Kurum olarak sunduğumuz eğitim sistemimizde ki amaçlarımızdan en önemlisi öğrencilerimizi hayırlı, ailesine ve vatanına faydalı bir birey olmalarının temellerini atmaktır. Vatan, ülke, millet, insan ve akabinde tüm canlılara duyulması gereken sevgi kavramı eğitim metodumuzun çatısıdır. Resmi ve dini kutlamalarımızı, çocuklarımızın yaş ve gelişim özellikleri dikkate alarak, vitrin amaçlı olmadan onların ruhsal ve bedensel sağlıklarını düşünerek kutlamaktayız. İyi bir insan olmanın temellerini atarak yetiştirmeyi amaçladığımız öğrencilerimizle bir nebzede olsa borcumuzu ödemeye çalışmaktayız. Vatanımız uğruna canlarının feda eden ve zaferleriyle şanlı tarihimizde iz bırakan tüm şehitlerimizi saygı ve hürmetle anıyoruz.

Sitemize bugün 469 ziyaretçi giriş yaparak toplam 488 sayfa gezmiştir.