ANNEM İLE BİR GÜN

Cennet Annelerin Ayakları Altındadır.” Hadis-i Şerif’inden yola çıkarak; okulumuzun gözdesi olarak gördüğümüz yemyeşil bahçemizde bu sefer en kıymetlilerimizi, annelerimizi ağırladık.

“Annemle Bir Gün” etkinliğimizi, annelerimiz bizim en güzel çiçeklerimiz düşüncesiyle birleştirerek, çocuklarının el emekleriyle yaptığı “Çiçek Sergisiyle” taçlandırdık. Sergimizi gezen velilerimizi, okulumuz yemekhanesinde ağırladıktan sonra sınıf sınıf planladığımız eğlenceli yarışmalara davet ettik. Annelerimiz, çocukları ve sınıf anneleriyle eğlenceli ve bir o kadar keyifli oyunları oynayarak kendilerine güzel anılar biriktirmelerini sağladık.

Buradan bir kez daha tüm annelerimizin anneler gününü kutlar, çocuklarıyla bir ömür sağlıklı mutlu yıllar dileriz.

Sitemize bugün 631 ziyaretçi giriş yaparak toplam 633 sayfa gezmiştir.