YAZ OKULUMUZA COŞKULU VEDA

YAZ OKULUMUZA ÇOŞKULU VEDA

2017 Yaz Okulumuz 04 Ağustos Cuma günü sona erdi. Başladığı andan itibaren ritmini hiç düşürmeyen yaz okulumuzda çocuklarımız birbirinden güzel etkinliklerle bilgi hazinelerinin zenginleştirdiler. “MASAL ATÖLYEMİZLE” düş dünyalarına yolculuk yaptılar. “DRAMA” ile duygularını keşfettiler. Değerler Eğitimi ile manevi dünyalarının kapılarını araladılar.

Yüzme-Jimnastik Dersinde Sporun Keyifli hazzını yaşadılar. El Sanatları- Mutfak etkinlikleri ve Bilişsel etkinliklerle dopdolu geçen yaz okulumuzda çocuklarımız, eğlenerek öğrenmenin heyecanını yaşadılar. Ve son gün konferans salonunda coşkulu bir kutlama yaparak, katılım belgelerinin öğrencilerimiz, pastalarını keserek yaz okulumuza veda ettiler.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..

Sitemize bugün 1424 ziyaretçi giriş yaparak toplam 1426 sayfa gezmiştir.