ORYANTASYON SEMİNERİMİZ VE VELİ TANIŞMA TOPLANTIMIZ

16 Eylül 2017 Cumartesi günü Rehber Öğretmenimiz Tuba Ayşe AKSOY Velilerimize “OKULA UYUM SÜRECİ” ile ilgili bilgilendirme semineri verdi. Velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen seminerimize Okul Müdürümüz Sevim ÖZDİN, yeni Eğitim-Öğretim yılı ile ilgili dilek ve temennilerini sundu. Ardından Branş Öğretmenleri alanları ile ilgili hedeflerini, Velilerle paylaştılar. Sınıf Öğretmenlerinin sınıflarında yaptıkları tanışma ve bilgilendirme ile toplantımız sona erdi. Tüm velilerimize yeni Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.

Sitemize bugün 512 ziyaretçi giriş yaparak toplam 514 sayfa gezmiştir.