DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ'NÜ KUTLADIK !

'Dünya Çocuk Günü' çocuklar arasında ortak duygular oluşmasını ve barış içinde yaşama özlemlerinin pekişmesini amaçlar. Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak, biz çocuklarımıza aramızda ten rengi, göz, kıyafet farkı olsa bile tüm dünya çocuklarının mutlu ve kardeş çocuklar olduğunu anlattık. Farklı ülkelere ait görseller ile çocuklara oradaki kültürleri,f arklılıkları, özellikleri anlatarak 'dünya Çocuk Günü'nün önemini vurguladık. Aklımızda kalan görselleri Uğur Böcekleri sınıfının farklı ülkelere ait sürpriz kostüm gösterileri ile pekiştirdik. Öğrendik ki her ülkenin farklı özellikleri var. Ne kadar farklı olsak da hepimiz gülen ve mutlu çocuklar olmamız gerektiğini öğrendik.

Sitemize bugün 374 ziyaretçi giriş yaparak toplam 374 sayfa gezmiştir.