ÖZDEĞERLENDİRME - PORTFOLYO

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu, 2017 – 2018 Eğitim –Öğretim yılı Portfolyo sunumunu 06 – 13 Ocak tarihlerinde büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdi.

Okulda öğrendiklerini ve öz değerlendirmelerini gösteri yaparak sergilemek yerine, tek tek anne babaları eşliğinde, öğretmenleri rehberliğinde portfolyo ile gerçekleştiren öğrencilerimizin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Sınıf öğretmenleri, İngilizce ve Değerler Eğitimi ile ilgili eğitim süresince öğrendikleri, deneyimledikleri bilgi ve becerilerini ortaya koyan öğrencilerimiz,

Sunum ve ifade becerileri geliştirmek,

Sorumluluk bilinci kazanmak –Özdisiplin

Kendi kendini değerlendirme, yetenek ve ilgi alanlarını fark etme

Ailerine okul ve öğrenme ortamlarında öğrendiklerinin somut resmini çizerek güzel bir performans sergilediler.

Öğrencilerimizi gösterdikleri üstün performanstan dolayı tebrik eder, çocukları ile aynı heyecanı yaşayan velilerimize teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 1856 ziyaretçi giriş yaparak toplam 1860 sayfa gezmiştir.