ALTINÇOCUK’TA RAMAZAN ŞENLİĞİ

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak düzenlediğimiz Ramazan Şenliğimiz çocuklar tarafından büyük bir ilgi gördü.

Ramazan-ı Şerifin ruhunu yaşatmak istediğimiz öğrencilerimizle ilahiler söyleyerek, dualar okuyarak açılış yaptık. Bunun yanı sıra birbirinden eğlenceli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendik. Bahçemizde kurulan patlamış mısır, Osmanlı macunu, pamuk şekeri standlarından aldıkları yiyeceklerle çok mutlu vakit geçiren öğrencilerimiz kurulan dev oyun parkında eğlenceyi zirvede yaşadılar.

Bu unutulmaz anları yaşayan öğrencilerimiz ALTINÇOCUK’TA ÇOCUK OLMANIN TADINI ÇIKARDILAR.

Sitemize bugün 62 ziyaretçi giriş yaparak toplam 62 sayfa gezmiştir.