BABAMLA BİR GÜN

Laleler Sınıfı olarak çocukların babalarıyla nitelikli zaman geçirmeleri,  baba ve çocuk bağının güçlendirilmesi, güven duyacakları bir karakter geliştirmesi, geleceğe güvenle bakabilmesi amaçlandığı belirtilerek

“ Okulumda babamla bir gün “ etkinliği düzenlendi.

Babalarımız/velilerimiz okulumuzun bahçesinde  öğrencilerimizi beklediler. Heyecanla bekledikleri buluşma anı çocukların bahçeye gelmesi ile gerçekleşti. Sevgi dolu sarılma sonrasında eğlenceli oyunlar ile etkinliğe başlandı. Şapka kapma oyunu ile babalarımız  heyecanlarını atıp rahatladılar. Mont giyme oyununda[r1]  çocukların tezahürat ve alkışları etkinliğe renk kattı. 3'erli grup halinde öğrencilerimiz ve babaları lego taşıma oyunu oynadılar. Bu oyundan çok keyif aldılar. Labut kapma oyununda çocukların babalarına verdiği destek ile eğlenceli dakikalar yaşandı.  Etkinliğimizin sonunda öğrencilerimiz babaları için hazırlamış oldukları belgeleri verdiler.

Bugünü öğrencilerimiz için unutulmaz kılan velilerimize/ babalarına sonsuz teşekkürler.

[r1]

Sitemize bugün 594 ziyaretçi giriş yaparak toplam 596 sayfa gezmiştir.