EN ZOR ANIMIZDA KIZILAY YANIMIZDA

“Önce İyilik” mesajı verilen seminerde öğrencilerimizin soru ve yorumları hepimizi mutlu etti. Sorumluluk almanın ve yardımlaşmanın önemini öğrenirken bir yandan da öğrencilerimize yüz boyası yapıldı, kızılay görevlilerinin getirdiği boyama sayfaları boyandı.

Kızılay’ın, temel ilkeleri olan “insanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, gönüllü hizmet, birlik ve evrensellik" çerçevesinde çalışan

bir yardım kuruluşu olduğu belirtildi. Bu vesile ile öğrencilerimize farkındalık kazandırıldı.

Kızılay yetkililerine teşekkür ediyor ve bizde “önce iyilik” diyoruz.

Sitemize bugün 82 ziyaretçi giriş yaparak toplam 82 sayfa gezmiştir.