DOĞADA ÖĞRENİYORUM

Açık havada zaman geçirmek, oyun oynamak çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimleri açısından önem taşıyor. Dışarı da oyun oynamanın keşfederek ve deneyimleyerek öğrenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel sağlığının yanı sıra iletişim becerilerinin, yaratıcılıklarının ve sosyal duygusal alanlarının gelişimi içinde çok önemlidir.

Bizde Altınçocuk Anaokulu olarak öğrencilerimizin tüm yönlü gelişim alanlarını desteklemek amacıyla eğitimi, tüm sınıflarımızı açık havaya taşıyarak derslerimizi oyun yoluyla işledik.

Oyun oynamak ve keşfetmek her çocuğun en önemli uğraşıdır.

Sitemize bugün 221 ziyaretçi giriş yaparak toplam 229 sayfa gezmiştir.