YAZ ANA OKULU (11 HAZİRAN-20 TEMMUZ)

Özel Neva ALTINÇOCUK Anaokulu 4-5-6 Yaş çocukları için, 11 Haziran -20 Temmuz 2012 tarihleri arasında 6 haftalık bir dönem düzenlenmiştir.Öğrencilerimize eğitimle eğlenceyi bir arada sunmaktayız. Yaz Anaokulumuz miniklerin bedensel ve sosyal-duygusal gelişimlerine yaz döneminde de katkıda bulunmaya devam etmektedir "Davranış Eğitimi, Türkçe Dil Etkinliği, İngilizce,Bilişsel Gelişim Çalışmaları, Sihirli Eller Etkinliği,Orf ,Scamper Çalışması,Seramik  ve Kil Çalışmaları, Mutfak Etkinliği,Su Oyunları ve Eğitsel Oyunlar"ın yanı sıra; yüzme, tenis, denge hareket gibi spor etkinlikleriyle de minikler eğlenceli bir yaz geçirmektedir.

Sitemize bugün 232 ziyaretçi giriş yaparak toplam 240 sayfa gezmiştir.