MARİFETLİ ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI DESTEK

Doğu ve Güneydoğudaki ihtiyaç sahibi köy okullarına, Rehber Öğretmenleri Gülçin NAZLI öncülüğünde,Özel Marifet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve velileri, kitap ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundular. Tespit edilen 12 okula yapılan yardımlar, kolilenerek gönderildi.Rehber Öğretmenleri Gülçin Nazlı; "kampanyaya destek veren öğrencilerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizi her geçen yıl dahada arttırıp, duyarlı bir nesil yetiştirmenin gayreti içerisinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz" dedi.

Sitemize bugün 623 ziyaretçi giriş yaparak toplam 625 sayfa gezmiştir.