BESLENME DOSTU OKUL

Altınçocuk'da öğrencilerimize yemek hizmeti değil, sağlıklı, dengeli ve helal beslenme hizmeti sunulmaktadır.
Kendi mutfağımızda kadrolu aşçılarımız tarafından titizlikle hazırlanan yemeklerimiz sadece tereyağı ve sızma zeytinyağı ile hazırlanır. Mutfağımızda kullanılan tüm malzemeler güvenilir firmalara ait markalı ürünlerdir.
Öğrencilerimizin damak tadına uygun hazırlanan sağlıklı beslenme menülerimiz aylık olarak  belirlenir.Velilerimiz menüyü günü gününe web sayfamızdan takip edebilirler.
Yemekhanemizde çalışan personelimiz rutin sağlık kontrollerinden geçirilir ve düzenli aralıklarla hijyen ve benzeri konularda eğitim programlarına, tabi tutulur.
Altınçocuk’da öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi adına tüm yemekhane personelimiz görevi başındadır.

Sitemize bugün 105 ziyaretçi giriş yaparak toplam 105 sayfa gezmiştir.