OKUL SERVİSLERİ

Geleceğimiz olan çocuklarımıza,öncelikle güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamayı hedefleyen Özel Neva Okulları Servis Hizmetlerinin kotrolünü kendi bünyesinde toplayarak,Sakarya'da Servis Hizmetleri noktasında bir model olmayı başarmıştır.
      - Araçlarımız;Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine uygun,10 yaşını geçmemiş olup,periyodik bakımları düzenli olarak yetkili ana servislerinde yaptırılmaktadır.
      - Personel seçme konusunda son derece hassas davranan Özel Neva Okulları,personelleri kendi hassasiyetine uygun,sabıkası bulunmayan, en az beş yıl konusunda deneyimli kişiler arasından özenle seçmektedir.
       - Servis Hizmetleri noktasında tüm öğrenciler ve öğretmenlerimiz için yedi gün,yirmi dört saat  araç hizmeti sunulmaktadır.
       - Velilerimizin Servis Hizmetleri ile ilgili istek ve beklentileri bizzat okul idarecileri ve servis koordinatörümüz tarafından karşılanmaktadır.
      - Yakın mesafe; okula 1000 metre çevresini kapsamaktadır.

Sitemize bugün 121 ziyaretçi giriş yaparak toplam 121 sayfa gezmiştir.