ALTINÇOCUKLARIN PORTFOLYO SUNUMLARI

Özel  Neva Altınçocuk  Anaokulu öğrencileri  “ Yaşamın Sihirli Yılları” olarak değerlendirilen,   Okulöncesi Eğitim  için  özel bir değerlendirme sistemi olan,  1. Dönem "Portfolyo Sunumlarını"   11 -18  Ocak tarihlerinde   ailelerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz   bir dönem boyunca öğrendikleri tüm çalışmalardan (sanat, fen – matematik, kavram, deneyler v.b) bazılarını özgür iradeleri ile seçip ürün dosyalarında topladılar. Aileler çocuklarının eğitim süreci içerisindeki    gelişimlerini, başarılarını, çabalarını somut  geribildirimlerle bizzat çocuklarının kendi sunumları ile gözlemleme fırsatı buldular.

Çocuklarının kendi kendini değerlendirme becerilerinin kazandığını,  yorum yapma,  kendini ifade etme, özgüven ve özdenetim gibi bir çok alandaki gelişmelerini   gören anne – babalar sunum sonunda mutluluklarını  ifade ettiler.

Sitemize bugün 620 ziyaretçi giriş yaparak toplam 622 sayfa gezmiştir.