BEYAZ BAYRAKLI OKUL

“TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL"

Okulumuz   Beyaz Bayrak Projesi  kapsamında, Beyaz Bayrak  almaya hak kazandı. 23 Ocak 2014 Perşembe günü valilik binasında yapılan,  Valimiz Mustafa Büyük ve Vali   Yadımcılarımızın, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin, Sağlık Müdürlerimizin  de  katıldığı törende, Okul Müdürümüz Sevim Özdin’e Beyaz Bayrak  ve sertifikası İl Sağlık müdürü tarafından takdim edildi.

Sağlık Bakanlığı  ve  Milli Eğitim Bakanlığı   tarafından, okulların temizlik  ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla  yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından  100 üzerinden  90 ve üzeri puan  alan okullara  Beyaz Bayrak  verilmektedir. Bu belge, iki yıl süreyle geçerliliğini koruyacak olup, kontroller bu süre içinde devam edecektir.

Sitemize bugün 16 ziyaretçi giriş yaparak toplam 16 sayfa gezmiştir.