ALTINÇOCUK'TA KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Özel Neva Altıçocuk Anaokulu Değerler Eğitimi Gösterimizi Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz(SAV)’in doğum haftasında yaptık. Kutlu Doğum Altınçocuk’ta büyük bir çoşku ile kutlandı.

Velilerimizin heyecanla bekledikleri gösterimizde çocuklarımızın performansı görülmeye değerdi.

Okulumuzun en minikleri olan Denizyıldızları Sınıfımız kendileri ile özdeşleşen ‘Ellerim Küçük Daha’ ilahisini seslendirerek büyük bir alkış aldılar.

Yunuslar Sınıfının Hz, Adem’den Hz. Peygamberimize kadar yaşayan peygamberlerin en belirgin özelliklerini görsel materyallerle sunarak tüm Peygamberlere selam göndermiş oldular. Selamların ardından salavatlarla ve dağıtılan güllerle salonda manevi bir atmosfer oluşturdular.

Papatyalar Sınıfı ‘Bir İsmin Ahmet Efendim’ diyerek Peygamberimizin güzelliklerini,çocuklara verdiği önemi dile getirdiler.

Kelebekler Sınıfı ‘Barış,Sevgi,Saygı,İnanç’ gibi değerlerin yavaş yavaş kaybolmasından duydukları üzüntüyü paylaştılar. Ardından sema gösterisi ile izleyicilerimiz müthiş bir gösteriye şahit oldular.

Uğurböceklerinin "Merhamet"  içerikli "Kibritçi Kız" draması ve Annem İlahisi salonda hüzünlü bir hava oluşturdu. Uğurböcekleri  Sınıfı öğrencilerimizden Zeynep Gökçe Işık’ın okuduğu ‘Sakarya Türküsü’ tüm velilerimizi duygulandırdı. Altınçocuk’ta öğrendiğimiz tüm değerleri barındıran gösterimiz Mehterin o güzel ritmi ve görselleriyle seyirciyi coşkulandırdı.

Emekleri ve çabaları ile böylesi güzel bir gösteri hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize,katılımları ile bizleri onurlandıran velilerimize teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 113 ziyaretçi giriş yaparak toplam 113 sayfa gezmiştir.