ALTINÇOCUKLARIN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Altınçocuk Anaokulu Erenler İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Emniyet Müdürlüğünün oluşturduğu sosyal proje 'Polis Dost' çocukların ilgisini çekti ve keyifli vakit geçirdiler. Olay Yeri İnceleme ve MBS kameraları çocuklara gezdirilerek tanıtıldı. Parmak izlerinin nasıl ortaya çıkarttıklarını çocuklara uygulamalı olarak anlatıldı. Emniyet Müdürlüğünde bulunan polis araçları,motorları vb. çocukları tanıtıldı. Altınçocuklar hediyelerini ve ikramlarını aldılar. Erenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Velimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 83 ziyaretçi giriş yaparak toplam 83 sayfa gezmiştir.