OYUNCAK MÜZESİ VE AKVARYUM GEZİMİZ

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu öğrencilerimiz aileleri ile birlikte 3 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul'a keyifli bir gezi düzenlediler. Öncelikle Göztepe'de bulunan 1700 yıllardan günümüze oyuncak tarihinin örneklerinin sergilendiği Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ni gezen öğrenci ve velilerimiz,oyuncakların tarihsel gelişimini gözlemleme fırsatı buldular. Daha sonra Bayrampaşa Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde yer alan Türkiye'nin ilk modern akvaryumu olan 'Turkuazoo'ya geçtiler. Okyanusun derinliklerinden getirilen dev köpek balıklarını,vatozları ve birbirinden güzel balıkları büyük heyecanla izleyen öğrencilerimiz ,su altı dünyasının büyülü atmosferinin keyfini çıkardılar.

Sitemize bugün 1 ziyaretçi giriş yaparak toplam 1 sayfa gezmiştir.