ANNELERİMİZ YÜREĞİMİZDE !

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak Annelerimize unutulmayacakları özel bir gün hazırladık. Her sınıfın kendi bünyesinde kutladığı bu özel günde,çocuklarımız söylediği İngilizce-Türkçe şarkıları,ilahileri ile annelerine hoşça vakit geçirdiler. Arkadaşları ile oynadıkları sandalye kapmaca,heykel olma oyunu,kulaktan kulağa,balon taşıma gibi oyunları bu kez anneleri ile oynayan çocuklarımızın ve annelerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Hediyelerin sunulması ve yapılan ikramla sona eren etkinliğimize katılan tüm annelerimize teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 79 ziyaretçi giriş yaparak toplam 79 sayfa gezmiştir.