GELENEKSEL AŞURE GÜNÜMÜZ

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu'nun gönül sofrasında aşure ikramıyla lezzetlenen Muharrem ayı Aşure Günü şölen havasında geçti.
      Her yıl geleneksel olarak kutladığımız Aşure Günü minik yüreklerin maharetli gösterileri ile süslendi.
      Okul bahçemizde çocuklarımıza ve velilerimize yapılan aşure ikramımızla,gönüllerimizdeki manevi zenginliğimizin birlik ve beraberliğimizin huzurunu ve mutluluğunu yaşadık.
      Bu güzellikleri bizlere yaşatan minik kalplerimize,ilgi ve teşrifleri ile bizleri onurlandıran velilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 259 ziyaretçi giriş yaparak toplam 265 sayfa gezmiştir.