ALTINÇOCUKLAR SATRANÇ ÖĞRENİYOR!

Drama yönteminde tüm duyu organlarının etkin şekilde kullanılmasının yanı sıra;dikkat ,hayal gücü,dinleme,konuşma, tüm bedeniyle anlatma ve yorumlama gibi iletişim becerilerini de kullandırır. Böylece çocuklar kendi kendine ifade edebilme,sorunları çok yönlü çözebilmeye çalışma ve en önemlisi sorunu ifade edebilmeyi ve yorumlamayı öğrenir.Bunun yanı sıra bu eğlenceli etkinliği yaparken çocuğun utangaçlık, çekingenlik vb. antisosyal duygulardan arınmasına da katkı sağlamaktadır.

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu, çocukların bireysel farklılıklarını ve çoklu zeka kuramlarını benimseyerek öğrenme yollarını tek düze olarak değil uygulamalı ve tüm derslerle kaynaştırmadan yana bir eğitim sergiliyor.

Laleler Sınıfı satranç dersini daha  eğlenceli ve daha kolay hale getirilmesi için drama dersini seçti. Satranç taşlarını tanımanın yanı sıra yön kavramları da pekiştirildi. Çocukların eğlenerek,görsel zeka,hayal gücü ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunarak eğlenceli vakit geçirilmesi sağlandı.

Sitemize bugün 213 ziyaretçi giriş yaparak toplam 221 sayfa gezmiştir.