LABİRENT ÇALIŞMASI

Okul öncesi dönemde labirent çalışmaları çocukların dikkatlerini bir noktaya toplayarak odaklanmaları bakımından çok faydalı olan etkinliklerdir.
     Çocuklar bir labirentin içerisinden geçip çıkışı bulmak için bulmacaya tam olarak konsatre olmak ve odaklanmak zorundadır. Bu çocuklarda odaklanma egzersizi olur ve odaklanmayı güçlendirir. Zekalarını kullanmaları ise ekstra bir avantaj sağlar.
      Labirentte yürümenin;
- Beyin faaliyetlerine
- Mantıksal düşünme
- Analiz ve sentez yapma
- Hayal gücü geliştirme
- Üreticiliği güçlendirme
- Büyük kas gelişimi
- Özgüven gelişimini destekler.

Arılar Sınıfı olarak renkli kağıtlardan labirent oluşturuldu. Siyah kağıt üzerinde tavşan olup çift ayak,tek ayak,zıplayarak,kurbağa yürüyüşü şeklinde havucumuza ulaştık.

Sitemize bugün 22 ziyaretçi giriş yaparak toplam 22 sayfa gezmiştir.