ASTRONOT LALELER

Okul öncesi dönem çocuğunun hayal gücü oldukça gelişmiştir. Doğuştan getirilen bir yetenek olan üretici düşünce, öğrenilebilecek bir özellik değil desteklenip geliştirilebilecek bir yetidir. Aynı zamanda,üreticilik beraberinde iletişimi de getirir. Merak ve Hayal eş zamanda kullanıldığında ortaya harikalar çıkarır. Laleler Sınıfı da bu sefer Uzay’ın nasıl bir yer olduğunu merak ederek,  Samanyolu Galaksisi’ne gittiklerini hayal ettiler. Ezber sistemine karşı durarak, Görsel ve işitsel zekaya hitap eden bir alan üzerinde  Balonlardan gezegen hayal eden çocuklar galaksi dağılımını, gezegen isimlerini ve Güneş’e olan konumlarını eğlenerek öğrendiler. Çocuklar Gezegenler Şarkısı eşliğinde astronot kıyafetlerini giyerek Samanyolu’nda  istedikleri Gezegene ulaşıp fotoğraf çektirdiler.

Sitemize bugün 511 ziyaretçi giriş yaparak toplam 511 sayfa gezmiştir.