112 KOMUTA KONTROL MERKEZİ

Aile katılımı kapsamında öğrencimiz Kayra AYAN'ın velisi  Ebru Hanım çocuklara 112'nin önemini anlattı.  Öncelikle sınıfta materyaller ve görseller kullanarak çocuklar 112 hakkında bilgilendirildi. Hangi durumlarda 112 aramalıyız konuşurken neler anlatılması gerektiği ile ilgili çocuklara örnekler verildi.

112 Komuta Kontrol Merkezini ziyaret ettik. Komuta Merkezi  Ebru Hanım tarafından çocuklara gezdirilerek tanıtıldı. 112'yi aradığımızda bize kimlerin nasıl bir ortamda cevap verdiğini yakından gördük. 112 araçları 'Ambulance' çocuklara tanıtıldı ve içerisinde ki aletler ne amaçla kullanıldıkları, hangi durumlarda nasıl kullanıldıkları çocuklara anlatıldı. Gereksiz yere 112'yi  aramamız gerektiği ile ilgili çocuklar bilgilendirildi. Bu güzel etkinlik ve gezi için sayın velimiz Ebru AYAN ‘a teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 48 ziyaretçi giriş yaparak toplam 48 sayfa gezmiştir.