KUMBARAMDAKİ SAYILAR

Birçok çocuk öğretim hayatı boyunca matematik işlemlerinde zorluklarla karşılaşmıştır. Bunun önüne geçmek için çocukların öğrenmeye en açık oldukları ve verilen bilgileri en kolay aldıkları okul öncesi dönemde matematiksel işlemlerin temeli atılmalıdır.
      Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak matematiksel zekaya ve buna bağlı olarak yapılan bir çok etkinliği destekleyip kurumumuzca öneminin farkında olup bu konuya özen göstermekteyiz.
     Papatyalar Sınıfı  öğrencileri olarak rakam kumbarası oluşturduk ve bu kumbaraya bir sorumlu seçtik, kumbaraya istedikleri rakamları atmaları için iki arkadaşımızı seçerek oyunumuzu başlattık.
     Oyun bittiğinde kumbara sorumlumuz kutuyu açıp işlem sonucunu tahtadaki arkadaşımızdan yazmasını istedi. Eğlenerek matematik işlemlerimizi pekiştirici çalışmalar yapmış olduk.

Sitemize bugün 632 ziyaretçi giriş yaparak toplam 634 sayfa gezmiştir.