ŞEKİLLİ SABUN YAPTIK

Okulumuzda uygulanan 'Aile Katılımı' çalışmalarıyla çocukların gelişimlerine katkı sağlayarak aynı zamanda da farklı konularda yararlı bilgiler vererek  verimli ve kalıcı bilgiler sağlanmaktadır.
    Öğrencimiz Asel Kapçık'ın annesi Aslı Kapçık bizlere 'Şekilli Sabun yapa konusunda bilgiler verdi. Ardından çocuklara 'Sabundan neler yapabiliriz?' diye soruldu ve çocuklarımız neler yapabileceklerini söylediler. Çocuklara getirmiş olduğu kalıplardan renk seçmelerini isteyerek,seçilen renklerdeki sabunlar eritilerek kalıplara döküldü ve donması için beklendi.
     Donan sabunları kalıplardan çıkartarak, süsledik ve çocuklarımıza hediye edildi. Bu keyifli katılım için velimiz Aslı Kapçık'a teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 88 ziyaretçi giriş yaparak toplam 88 sayfa gezmiştir.