DEDELER VE NİNELER GÜNÜ

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu, geleneksel olarak düzenlediği 'Dedeler ve Nineler Günü' etkinliğini bu yılda büyük bir coşku ile kutladılar.
    Çocuklarımızın yaşamlarında büyük bir önem taşıyan Dede ve Ninelerimize torunlarıyla birlikte unutulmaz bir gün geçirdiler. Ellerini öperek karşıladıkları Dede ve Ninelerine birbirinden güzel şarkılar, şiirler söyleyerek maharetlerini sergilediler.
    Kendi dillerinden yazdıkları mektuplar okununca duygu dolu anlar yaşandı. Büyüklerimizin anlattıkları anılar, oyunlar, çalınan mandolinlerle geçmişe derin bir yolculuk yapıldı.
    Torunları ile birlikte vakit geçirmekten, okudukları okulu ve arkadaşlarını tanımaktan, onlara özel bir gün ayrılmasından duydukları memnuniyeti paylaşan Dede ve Ninelerimiz, onlara özel hazırladığımız 'Nostalji Müzesi'ni gezerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
    Bizlerde Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak, geçmişe ,büyüklerine, kültürüne saygı gösteren, değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek amacı ile hazırladığımız bu güzel güne teşrif eden tüm büyüklerimize teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 423 ziyaretçi giriş yaparak toplam 438 sayfa gezmiştir.