PORTFOLYO NEDİR?

Portfolyo, öğrencilerimizin  eğitim dönemi boyunca  öğrendikleri tüm çalışmalardan (sanat çalışmaları, kavram, bilgi – beceri, fen deneyleri v.b) bazılarını özgür iradeleri ile seçip , kendi ağzı aklı yüreği ve bilgisiyle öğretmenleri ile birlikte anne-babalarına sundukları bir “Öz Değerlendirme” sürecidir.

Bu etkinlik vesilesi  ile sizler çocuğunuzun gösterdiği  gelişimi  çabayı  başarılarını ve düşüncelerini  somut geribildirimlerle  bizzat kendi çocuğunuz tarafından gözlemleme fırsatı bulacaksınız.

POTFOLYONUN ÇOCUKLARA KAZANDIRDIKLARI

Çocuklarımız, Sınıf etkinlikleri, İngilizce, Değerler Eğitimi gibi branş etkinliklerinde öğrendikleri bilgiler sayesinde geliştirdikleri yeteneklerini sizlerle paylaşarak;

Özgüven – Özsaygı

İletişim kurma – Yorum yapma –Kendini ifade etme

Öğrenmeye Motive Olma - Öğrenme gücünün farkına  varma

Kendi kendini değerlendirme becerisi geliştirme

gibi birçok alanda kendini  ifade etme fırsatı bulacaktır.

EBEVEYN OLARAK BU ETKİNLİĞE KATKILARINIZ

Sitemize bugün 611 ziyaretçi giriş yaparak toplam 613 sayfa gezmiştir.