HAYALİ ROLLER

Duygularımızı paylaşıyoruz, oynuyoruz, scamper yapıyoruz, hayal gücümüzü geliştiriyoruz.
Çocuklar uçağın üzerinde pilot olup kanatlarından tutunarak uçmayı hayal ettiler ve duygularını paylaştılar.
    Hayallerinde; Evlerini bulmayı, okulun parkını görmeyi, babasının işyerini görmeyi, arkadaşlarına el sallamayı, havadaki kuşları yakalamayı, uçağın kanadında rüzgardan sallandığını, ayaklarına kuşların konduğunu, bulutların ve güneşin içinden geçtiklerini, bir çok uzay aracı ile karşılaştıklarını ifade ettiler.

Sitemize bugün 44 ziyaretçi giriş yaparak toplam 45 sayfa gezmiştir.