PRİZMALARI ÖĞRENDİK!

Yıl sonuna ve dolayısıyla ilkokul sürecine yaklaştıkça kavram öğrenmelerin sonuna gelen Laleler Sınıfı, şekiller konusunun bir üst kademesi olan prizmalara geçiş yapmıştır. Soyut olan bu kavramları somutlaştırmak adına okul öncesinde en çok sevilen materyaller arasında bulunan oyun hamurları kullanılmıştır. Oyun hamurları ve kürdanlar aracılığıyla hem küçük kas gelişimlerini desteklemeyi hem de şekilleri ve prizmaları oluşturarak çocukların eğlenmeleri ve zevk alarak öğrenmeleri sağlanmıştır.

Sitemize bugün 192 ziyaretçi giriş yaparak toplam 192 sayfa gezmiştir.