LALELER ALIŞVERİŞ YAPIYOR!

Okul Öncesi Temel İlkelerin’den biri olan “ Yaşayarak Öğrenme” fikrini temel alan Altınçocuk ,öğrenmeyi okul dışında da , uygun koşullarda yerinde öğrenme fırsatları sunarak oluşturmaktadır.

Rakamları ve toplama çıkarma işlemlerini öğrenen Laleler Sınıfı alışıldık işlem öğrenmelerinin dışında uygulama yoluyla eğlenerek öğrenmeye devam etmektedir. Ellerinde aynı miktarda para bulunan çocuklar fiyat etiketlerine bakarak kendi bütçelerine göre kendi alışverişlerini yapmış, para üstünü hesaplamış, market kurallarını öğrenmiş ve  fiş alma alışkanlığına da adım atmıştır. Okulumuzun karşı caddesinde bulunan markete yürüyerek giderek aynı zamanda karşıdan karşıya geçme veya kaldırımda yürüme gibi konuları da yaşam becerilerine eklemişlerdir.

Sitemize bugün 192 ziyaretçi giriş yaparak toplam 192 sayfa gezmiştir.