MİNİK YÜREKLERİN KUTLU DOĞUM HEYECANI

‘Özel Neva Altınçocuk Anaokulu’ AFA
Kültür Merkezinde ‘Kutlu Doğum Programı’ düzenledi. Kur’an ve sünnete bağlı, manevi değerlerine sahip bir neslin küçük temsilcileri olan çocuklarımız programda gösterdikleri muhteşem performans ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Minik çocuklarımız dualarıyla açılışa başlarken semazenin büyüleyici gösterisi ve mehter takımının muhteşem coşkusu ile program devam etti. Ardından çocuklarımız, “Şuan Peygamberimiz burada olsaydı ne yapardınız?” sorusuna çok içten cevaplar vererek devamında da söylemiş oldukları ilahiler ve yaptıkları piyeslerle izleyenlerden büyük alkış aldılar. Altınçocukları yalnız bırakmayıp, bu güzel geceye teşrif eden tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Sitemize bugün 200 ziyaretçi giriş yaparak toplam 200 sayfa gezmiştir.