İYİLİK ÖNCÜSÜ 'KIZILAY'

İnsani yardım kuruluşu olan 'Kızılay'ı okulumuza konuk ettik. Bahçemize kurdukları çadır ile muhtaç insanların barınma ihtiyaçlarını karşılayan Kızılay, çadır içerisinde bulunan beslenme,ısınma araç gereçleri Altınçocuk'lara tanıttılar. Kızılay'ın önemini vurgulayarak Kızılay'a nasıl destek olabilecekleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Bağışlarıylar ilk destek adımını atan çocuklarımız Kızılay'dan teşekkür aldı. Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak bağışlarıyla destek sağlayan velilerimize ve ziyaretleri için Kızılay ekibine teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 19 ziyaretçi giriş yaparak toplam 19 sayfa gezmiştir.