KAMPANYAMIZA DESTEK VER !

Özel Neva Okulları ve Özel Neva Altınçocuk Anaokulu– Türk Kızılayı işbirliği ile 30 Kasım 2015 tarihinde 10.00 – 18.00 saatleri arasında okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenlenecektir. Özel Neva Okulları bahçesinde bulunacak olan Kızılay Kan Bağışı Otobüsünde bağışçılar kan verebilecektir. Kan bağışçıları ile kana ihtiyaç duyanlar arasında gönüllülük köprüsünün kurulmasına destek vermek amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğin temel hedefi, kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu konusunda farkındalık uyandırmaktır. Bağışlanan her kanın kurtarılan 3 can demek olduğunu unutmayan ve küçük bahanelerin büyük iyiliklere engel olmasına izin vermeyen tüm gönüllüleri, kampanyaya destek vermeye bekliyoruz. Göstereceğiniz duyarlılığa teşekkürlerimizle… Kan Bağışı Hakkında Merak Edilenler - Kimler kan bağışında bulunabilir? 18-65 yaş arası, 50 kg üzeri sağlıklı her birey bağış yapabilir. - Ne sıklıkta kan bağışı yapılır? Erkeklerde 90 günde bir, kadınlarda 120 günde bir bağış yapılabilir. - Kan bağışlamaya uygun olup olmadığımız kontrol ediliyor mu? Kan bağışlamadan önce kan sayımı yapılır ve sonuçlar uygunsa gönüllüden bağış alınır. - Kan bağışı ne kadar sürer? Kayıt, muayene, kan verme ve ikram işlemlerinin tamamı yaklaşık olarak 15-20 dakika sürmektedir. - Kan bağışladıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerekir? Kan bağışı günlük yaşantınızın akışında önemli bir değişikliğe yol açmaz.

Sitemize bugün 10 ziyaretçi giriş yaparak toplam 10 sayfa gezmiştir.