KAN BAĞIŞI KAMPANYAMIZ GERÇEKLEŞTİ!

30 Kasım Pazartesi günü okulumuzda Kan Bağışı kampanyası gerçekleşti. Özel Neva Okulları, Özel Neva Altınçocuk Anaokulu ve Kızılay işbirliği ile yapılan "Kan Hayattır Kampanyamıza Destek Ver" adı ile yürütülen çalışma çok verimli geçti ve beklenenin de üstünde kan bağışıyla sonuçlandı. Bu durum hem bizi hem de Kızılay çalışanlarını çok memnun etti. Öğretmenlerimizin ve personelimizin kan bağışı konusundaki duyarlılıkları dikkatlerden kaçmadı. Kampanyamıza katılan destek veren herkese ve bir gün boyunca okulumuzda bulunup hizmet veren Kızılay ekibine çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 49 ziyaretçi giriş yaparak toplam 49 sayfa gezmiştir.