HAZİNEMİZE BİR DEĞER DAHA KATTIK!

Ayın Değeri 'Sorumkluluk' Çocuklarımızın kişilik gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla öğrencilerimize sorumluluk almanın önemini öğretmeye çalışıyoruz. Sorumluluk sahibi çocuklar;kendi kararlarını verebilen ,karar alırken ellerindeki kaynakları kullanabilen,değer yargılarını gözeten,bağımsız davranabilen,özgüvenli başkalarının haklarını çiğnemeden kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen çocuklardır.Bizde Kişilik ve Karakter Eğitimi Zümresi olarak,Altınçocuklarımızın kişilik gelişimlerine katkıda bulunmak ve sorumluluk almanın önemini yaşatabilmek amacıyla “Yumurtam Çatlamasın “ etkinliğini gerçekleştirdik ve öğrencilerimize hak ettikleri sertifikalarını dağıttık.

Sitemize bugün 428 ziyaretçi giriş yaparak toplam 428 sayfa gezmiştir.