MİSAFİRİMİZ ' YEŞİLAY

MİSAFİRİMİZ YEŞİLAY

“Sağlıklı Yaşam” hayatımızın her anında bize eşlik edecek bir kavramdır. Çocuk yaşta öğrenmeye başlamasını istediğimiz; sağlık kurallarını, mümkün oldukça meslek erbaplarının eşliği ile destek vermeye çalışmaktayız.

Yeşilay Haftası’nda başlık olarak aldığımız “Sağlığımdan Ben Sorumluyum” sloganı ile “Az Televizyon Çok Oyun”, “Spor Yapıyorum, düzenli besleniyorum”, “Bilgisayarımla değil, arkadaşlarımla oynuyorum”, “Benim yanımda sağlığına dikkat et”…gibi çağımız çocuklarımızı en çok etkileyen konulara dikkat çekmek istedik.

Okulumuza davet ettiğimiz Yeşilay gönüllüleri çocuklarımıza bu konular ışığında; boyama, yap-boz ve kum etkinlikleri yaptırarak pekiştirilmesini sağladı. Bahçemize kurulan Yeşilay çadırında ise çocuklarımıza günün anlam ve önemini hatırlatan Yeşilay rozeti ve bileklikleri takılmıştır.

Velimiz olan Yeşilay Sakarya Şube Başkanı  Sayın Fatih Kıcır ve ekibine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 177 ziyaretçi giriş yaparak toplam 177 sayfa gezmiştir.