ORİGAMİYİ ‘ JAPON MİSAFİRİMİZ ERİKO ‘ İLE ÇALIŞTIK.

ORİGAMİYİ  ‘ JAPON MİSAFİRİMİZ ERİKO ‘ İLE ÇALIŞTIK.

ORİGAMİYİ  ‘ JAPON MİSAFİRİMİZ ERİKO ‘ İLE ÇALIŞTIK

Okul Öncesi Eğitim’in en önemli etkinliklerinden olan Sanat Çalışmaları, çocukların el-göz koordinasyonu, küçük kas gelişimi gibi birçok amaç ve kazanıma katkı sağlamaktadır. Bu çalışmalardan biri olan ve Japon kültüründen günümüze ulaşan (Kağıt Katlama Sanatı) Origamiyi ustası ile çalışma imkanı bulduk.

Geleneksel kıyafeti Kimonosuyla misafirimiz olan Eriko, çocuklarımıza elişi kağıtlarıyla; kuğu ve kutu etkinlikleri yaptırdı. Farklı kıyafeti ve farklı yüz şekli ile çocukların dikkatini çeken misafirimiz, sorularımızı cevaplandırarak, JAPONYA ve JAPON KÜLTÜRÜNÜ daha yakından tanımamıza imkan sağladı.

Bizlere bu deneyimi ve güzel bir anı oluşturmamızı sağlayan Ayten Öğretmen ve Eriko’ya çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 476 ziyaretçi giriş yaparak toplam 478 sayfa gezmiştir.