ALTINÇOCUK'TA 100. GÜN

Okulumuz açıldığından bu yana kadar Altınçocuklarımızla beraber her günü saydık, (hafta sonu ve tatiller hariç) ve artık 100. Gündeyiz. Geçirdiğimiz 100 GÜN boyunca Altınçocuklarımız anlatığımız bilgileri en güzel ve eğlenceli şekilde öğrendi.

100. GÜN etkinliğimizdeki amacımız; ritmik saymayı pekiştirmek, sabırla belirlenen günü beklemek ve bu süreçte edindiğimiz bilgi ve becerilerin farkında olmaktır.

Altınçocuklar olarak her sınıfta farklı objelerden oluşturulan 100. GÜN çizelgeleri çocukların heyecanını daha da arttırdı. 100. GÜNÜmüze ulaştığımızda hem sınıflarda hem de karşılama salonumuzda eğlenceli etkinlikler ve oyunlarla kutlanan şenliğimiz ' 100. GÜN Özel Pasta' mız kesilerek sona erdi.

Sitemize bugün 463 ziyaretçi giriş yaparak toplam 480 sayfa gezmiştir.