DOĞA VE ÇEVRE İÇİN EL ELE

Canlılar için en önemli şey sağlıktır. Ormanlarda bulunduğu ülkenin akciğerleridir. Bizlerde Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak Orman Haftası dolayısıyla Doğa Dostu Toplum Desteği ve Çalıştayı ile işbirliği içinde gerçekleştirmiş olduğumuz ‘ Bugün bir fidan yarın bir orman ‘ etkinliğimizde fidanlarımızı dikerek hem eğlendik, hem de ülkemize bir destekte biz verdik. Bu dikilen fidanların gelecek nesillere yaşam teminatı olacağını da hatırlatmak istedik. Bizlerde bu bilinçle ormanlarımıza sahip çıkmalı ve elimizden geldiği kadar ağaç dikmeliyiz.

Sitemize bugün 198 ziyaretçi giriş yaparak toplam 198 sayfa gezmiştir.