ÇOCUKLARIN BAYRAMI KUTLU, ÇOCUKLAR HEP MUTLU OLSUN !

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı' nı okulumuz konferans salonunda velilerimizin de katılımıyla, şenlik tadında gösterilerle kutladık.

Dünya çocuklarına armağan edilen bu güzel bayramımızı, çocukların bizleri eğlendirmeleri olarak değil, aksine dilediğince eğlenmeleri olarak görmekteyiz. Eğlencemizin yanında, hazırlanan koreagrafilerde; sıralama, gruba uyum, sahne önü özgüveni kadar sahne arkası disiplini gibi Sosyal - Duygusal Alan özelliklerini de barındıran, uzun yorucu provalardan uzak, çocukların yaş ve gelişim özelliklerini ve kültürel ahlak değerlerimizi de dikkate alarak kutladığımız bu şenliğimize velilerimizi de ortak etmekten mutluluk duymaktayız.

Bu günümüzde bizlere katılımlarıyla destek olan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 552 ziyaretçi giriş yaparak toplam 552 sayfa gezmiştir.