ALTINÇOCUK'LAR TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASINI KUTLUYOR

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI

Okul Öncesi Eğitim Müfredatında bulunan Belirli Gün ve Haftalar kapsamında yer alan tüm özel günleri, ders programımıza yönlendirici bir rehber olarak bakmaktayız. Ülkemiz okullarında 1-7 Mayıs’ta kutlanan Trafik Ve İlk Yardım Haftası kurumumuz tarafından da hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde uygulanmıştır.

Bu etkinliğimizi Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne yaptığımız gezimizle gerçekleştirdik. Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi olan MOBESE bölümünde kameralarla şehrin her bölümünü görmenin keyfini yaşadık. 155 Polis İmdat’ın önemini bizzat Polis Memurlarının anlatımıyla pekiştirdik. Ardından Sakarya Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne giderek Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı olan TOMA’ yı yakından görebilme fırsatına ulaştık.

Bu  gezimizde bizlere desteklerini esirgemeyen Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü memurlarına çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 271 ziyaretçi giriş yaparak toplam 277 sayfa gezmiştir.