ALTINÇOCUK'LAR BAHARI KUTLUYOR!

BAHAR GİBİ ŞENLENDİK

Baharın gelmesiyle tekrar canlanan doğa gibi insanlar özellikle de çocuklar bol enerji ve güzel hislerle bu güzel değişime ayak uydurmaktadır. Kurumsal etkinlik olarak her yıl kutlamaktan çok keyif aldığımız "4 MEVSİM ŞENLİKLERİ" nden İlkbahar-Yaz Şenliğimizi kutladık.
Okulumuzun eşsiz güzelliğinde ki bahçesinde şenliğimize sporla başladık. Ardından kahvaltımızı yapmak üzere tüm öğrencilerimiz için hazırlanan kahvaltı masalarına geçtik. Yemyeşil bahçemizde; kahvaltımızı yaparken, temiz havanın ve bol oksijenin bize eşlik etmesinin zevkini yaşadık. Mevsim değişimlerinin en somut hali olan, ağaçları inceleyerek, bu mucizevi değişime daha çok dahil olma fırsatı yakaladık.
Dört duvar arasında olmadan, ezber eğitimden uzak, görerek, duyarak, dokunarak ve en önemlisi hissederek, fırsat eğitimlerini de kaçırmadan öğrenmenin tadına vardık.

Sitemize bugün 132 ziyaretçi giriş yaparak toplam 132 sayfa gezmiştir.