ALTINÇOCUKLARIN ' SANAT ETKİNLİĞİ SERGİSİ '

MİNİK ELLERİN BÜYÜK ESERLERİ

Okul Öncesi Eğitim Müfredatımızda bulunan Sanat Çalışmaları dersimizde, geliştirmeyi amaçladığımız; kesme, yapıştırma, katlama, kolaj oluşturma ve boyama becerilerini kapsayan küçük kas gelişiminin yanında; nesneleri bir araya getirme, var olan malzemeyi başka bir figüre benzetme, geri dönüşüm malzemeleri kullanarak hayal gücü eşliğinde eser oluşturmak gibi zihinsel becerilerine de amaçlarımız arasında yer vermekteyiz.
Tüm sene boyunca, belirli gün ve haftaların da rehberliğinde, bilindik örneklerin dışında ezber bozan orijinal etkinliklerimizle, çocuklarımızın bizzat kendi elleriyle asla müdahale edip kusursuzlaştırmaya çalışmadan ortaya çıkardığımız eserlerimizi, çocuklarımıza ve velilerimize hatıra bırakmak adına 21-22 Mayıs tarihleri arasında AGORA AVM’de sergi düzenleyerek velilerimizi davet ettik.
Bizler için çok önem taşıyan çocuklarımızın eserlerini, gurur ve keyifle sizlere ve tüm ziyaretçilere sunmuş olmaktan mutluluk duymaktayız.

Sitemize bugün 36 ziyaretçi giriş yaparak toplam 36 sayfa gezmiştir.