HOŞGELDİN EY ŞEHR-İ RAMAZAN

Tüm manevi değerlerimizi kapsayan Değerler Eğitimi dersimizin hazırladığı bu program; hem öğrendiklerimizi sahne gösterileriyle sunmak hem mübarek Ramazan Ayı’nı coşkuyla karşılamak hem de velilerimize ve öğrencilerimize birer anı bırakmak adına Özel Neva Okulları Konferans Salonu’nda naçizane bir gösteri olarak misafirlerimize sunulmuştur.

Özgüven gelişiminin %70 ‘ini içine alan yaş gruplarına sahip, öğrenci gruplarımızın; sahnede anne-babalarının ve misafirlerinin karşısında durabilmek bir yana hazırlanan programa ayak uydurabilme becerisini kazandırmak amaçlarımız arasındadır.

Gösterimiz tüm sınıflarımızın katılımıyla Sayın Seçkin BAYRAMOĞLU Beyefendinin sunum ve gölge oyunu eşliğinde tamamlanmıştır. Bizleri gösterimizde yalnız bırakmayarak eşlik eden tüm velilerimize teşekkür, gösterilerini samimiyetleriyle, özgüvenleri eşliğinde, disiplin ve titizlikle gerçekleştiren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Sitemize bugün 43 ziyaretçi giriş yaparak toplam 43 sayfa gezmiştir.