HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

Belirli gün ve haftaların içine aldığı sevgi temalı bir konumuz da Hayvanları Koruma günüdür. Hayvanları somut olarak görüp onları inceleme fırsatımız olsa da onların canlı bir varlık olduğu bilincine varmak okul öncesi eğitimin bir parçasıdır.

Canlı varlıkların sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyduğunu, onların da yaşama hakkı olduğunu, onlarla karşılaştığımızda merhametli olmamız gerektiğini bu konumuzla işleme fırsatı bulduk. Evlerinde hayvan besleyen çocuklarımızdan hayvanlarını okulumuzda misafir etmelerini istedik. 5-6 yaş çocuklarımızla Veteriner Klinik'e bir gezide bulunduk. Hayvanların hasta olabileceğini ve bunun tedavisinin veteriner tarafından uygulanabileceğini öğrendik.

Hayvanlarını misafir etmemizi sağlayan velilerimize ve Vet Plus Klinik'e gezimizde rehber oldukları için teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 65 ziyaretçi giriş yaparak toplam 65 sayfa gezmiştir.