UĞURBÖCEKLERİ MEKTUP GELENEĞİNİ YAŞATIYOR

Mektup, günümüzde önemini yitirse de değerli bir iletişim türü olmaya devam ediyor. Günümüzde çok farklı iletişim araçları kullanılsa da mektup’un her zaman daha özel bir yeri vardır. Bu noktadan hareket ederek Özel Neva Altınçocuk Anaokulu Öğrencileri PTT’ye giderek ilk defa mektup göndermenin heyecanını yaşadılar.

Ailelerinin ve öğretmenlerinin desteği ile hazırladıkları mektupları alıcılarına ulaştırmak üzere PTT’ye giden öğrencilerimiz, pulun ne olduğunu, nereye yapıştığını, mektupların nasıl ve nereden yolculuğa başladığını eğlenerek öğrendiler.

Uğurböcekleri heyecanla mektupların sevdiklerine ulaşmasını bekliyorlar.

Sitemize bugün 136 ziyaretçi giriş yaparak toplam 136 sayfa gezmiştir.